Азия-8

Израел, Йордания, Ливан

Азия-7

Южна Корея, Монголия, Китай, Оман, Обединените Арабски Емирства, Катар, Бахрейн, Кувейт

Азия-6

Филипини, Тайван, Япония.

"По пътя" - Азия-5

Казахстан, Киргистан и Таджикистан. Това са държавите, за които ще ни разкаже пътешественикът Росен-Андрей Охеда.

Азия – 4 част

Поредните дестинации, на които ще ни отведе разказът на пътешественика Росен-Андрей Охеда, са Бутан, Непал и Тибет.

Азия – 3 част

Вълнуващите разкази на пътешественика Росен-Андрей Охеда продължават и в този епизод на предаването. Бруней, Камбоджа, Лаос, Малайзия, Сингапур, Тайланд и Виетнам са поредните дестинации, за които хасковският кубинец разказва.

Азия – 2 част

Насладете се на вълнуващите преживявания на пътешественика Росен-Андрей Охеда в най-голямата мюсюлманска държава в света-Индонезия.

Азия – 1 част

В този епизод на предавнето пътешественикът Росен-Андрей Охеда разказва за преживяванията си в Мианмар, Бангладеш, Индия, Шри Ланка и Малдивите.

Антарктида – леденият континент

В този епизод пътешественикът Росен - Андрей Охеда разказва за пребиваването си на Антарктида. Леденият континен може да бъде посетен само между декември и началото на февруари. С какви спомени гостът си е тръгнал от това пътуване, вижте в предаването.

Екзотиката на света

Сеизмологът проф.Бойко Рангелов е участвал в различни научни проекти. В този епизод на предаването той разказва за екзотичните си пътешествия и най-забележителните места на планетата, които е посетил. Сред тях са Исландия, вулканите Етна и Везувий, Западните Кариби и остров Ливингстън.

Търси в „По пътя“