Новини 3 April 2023

  • 3 April 2023
  • 5.3k Преглеждания

Коалиция ГЕРБ-СДС печели изборите в Хасковска област
ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в Хасковска област. Втори са коалиция Продължаваме Промяната-Демократична България. Крахът на БСП от предходните изобри продължава, като столетницата отново заема последното пето място по резултат в региона.



Разпределение на депутатите от Хасково
Вече е ясно разпределението на мандатите в Хасковска област. Как хората в региона подредиха осемте места, вижте в следващото видео.


По-висока избирателна активност на тези избори в Хасковска област
38% е избирателната активност в област Хасково. Тя е с процент и половина по-висока от тази на миналите избори. Всичко за изборната нощ, вижте в репортажа.



Отново ГЕРБ-СДС е първа политическа сила в Смолянска област
Инфарктна победа за ГЕРБ-СДС в Смолянска област. Коалицията изпревари ДПС с 1785 гласа. Третата позиция е за "Продължаваме промяната-Демократична България".


Повече от 12 часа обработваха протоколи в РИК-Смолян
До 10 часа тази сутрин продължи приемът на документите от секционните избирателни комисии в РИК-Смолян. За разлика от предишните избори членовете на СИК и РИК изкараха безсънна нощ.



ДПС е първа политическа сила в Кърджали
ДПС е първа политическа сила в Кърджали, стана ясно след обработването на почти всички протоколи. Втори са коалиция ГЕРБ – СДС.


Членове на секционни комисии в Кърджали чакаха цяла нощ, за да предадат протоколите си
Десетки членове на секционни комисии прекараха нощта във фоайето на театъра в Кърджали в очакване да предадат протоколите си. Причина за забавянето станаха грешки, открити в изборните книжа.


Двама младежи пребиха почти до смърт 67-годишен мъж от село Странско
Двама младежи пребиха почти до смърт 67-годишен мъж от димитровградското село Странско. Възрастният човек е бил намерен вчера по обяд на улицата. Настанен е в хасковската болница с опасност за живота. Според местните хора жестокият побой е станал заради една цигара.


Семейството на млад мъж, който загина при тежка катастрофа в Хасково, търси справедливост
Семейството на 23-годишния Йордан Бозуков, който загина при тежката катастрофа на пътя между Хасково и Димитровград, иска справедливост. Шофьорът, предизвикал инцидента, е бил задържан за за 24 часа, след което е бил освободен и към момента не е в страната.


"Топлика" с две победи в последния турнир от редовния сезон. "Хасково" с победа и загуба
„Топлика“ записа две победи в последния турнир за сезона от хандбалната „Б“ група за жени. „Хасково“ постигна победа и загуба.


Елвис Хаджиев спечели златен медал на турнир по тенис на маса в Момчилград
Състезателят на спортен клуб по тенис на маса „Хасково“ Елвис Хаджиев спечели златен медал на Международния турнир в Момчилград. Възпитаникът на треньора Павел Костадинов триумфира при юношите до 15 години.


Гладуиш и Глушкова спечелиха титлата на тенис турнира за смесени отбори в Хасково
Джейсън Гладуиш и Андрея Глушкова спечелиха титлата на Държавния тенис турнир за смесени отбори, който се проведе в Хасково. На финала те победиха Марин Абаджиев и Елена Пападопулу.


Коментари

Гледайте също