Новини 3 July 2024

  • 3 July 2024
  • 2.8k Преглеждания

Съдът отказа да пусне под гаранция шофьор, задържан с близо 403 кг. хероин
Хасковският окръжен съд остави в ареста Хюсеин Хаир. 64-годишният шофьор на ТИР е задържан за контрабанда на над 400 кг. хероин. Наркотикът е бил открит в натоварени в камиона матраци.Започна изплащането на възнагражденията на членовете на секционните комисии от изборите на 23 юни
Започна изплащането на възнагражденията на 1 219 членове на секции от изборите, които се проведоха в Хасково на 23 юни. Средствата се получават в салона, който се намира в северната част на сградата на община Хасково.


Катастрофа на пътя между Хасково и Димитровград
Румънец катастрофира на пътя между Хасково и Димитровград. Шофьорът блъснал колата си в камион, който се движел пред него. Няма пострадали.


Около 2 години ще продължи санирането на хасковския театър
Около 2 години ще продължи санирането на Драматично-куклен театър „Иван Димов“. Община Хасково вече е подписала договор с Министерство на регионалното развитие и благоустройството за финансиране на дейностите. Предстои да бъде обявена обществена поръчка.


Фармацевтите в смолянска област излязоха на протест
Фармацевти и собственици на аптеки от смолянска област излязоха на протест. Между 10 и 12 часа те не обслужваха пациенти по здравна каса.129 са свободните места в детските градини в Кърджали след първото класиране
Общо 129 са свободните места в яслени и градински групи на територията на град Кърджали след първото класиране.Те са концентрирани в шест детски градини.Рекорден брой посетители през юни в РИМ-Хасково
Над 2400 посетители са разгледали четирите обекта на Регионалния исторически музей в Хасково през месец юни. Голяма част от визитите са в новооткритите къщи музеи в града. Предвижда се до края на годината да бъдат организирани множество културни прояви, които да привлекат повече посетители.


От Езиковата гимназия в Смолян се гордеят, че патриарх Даниил е техен възпитаник
Вицепремиер, министър, а сега и българският патриарх Даниил са възпитаници на елитната Езикова гимназия в Смолян. Настоящи и бивши преподаватели събраха спомени за негово светейшество от времето, когато е бил ученик.


Организират парад на ретро автомобили в Кърджали на 14-ти юли
В Кърджали отново ще се състои Авто-мото ретро парад. Събитието ще бъде на 14-ти юли. Парадът ще бъде част от тридневен фестивал, който ще се проведе в родопския град.


Божидар Саръбоюков: Винаги съм искал медал от Олимпиада и ще го гоня до край
„Надявам се подготовката да протече добре и на Олимпиадата да покажа максимума“. Това заяви пред екипа ни Божидар Саръбоюков. Както вече съобщихме състезателят на „Хеброс“ (Харманли) ще участва на големия спортен форум в сектора за скок дължина. Какво каза още 19-годишният атлет, вижте.


"Саяна Хасково" започна предсезонната си подготовка
Живко Желев изведе „Саяна Хасково“ за първа тренировка от предсезонната подготовка. Новите попълнения на този етап са две. Търси се вратар.Коментари

Гледайте също